Minőség- és környezeti politika

» Céginformáció » Minőség- és környezeti politika

Célkitűzés

Cégünk alapvető célkitűzése, hogy a már meglévő piaci pozícióját és részesedését a bizonytalan gazdasági körülmények ellenére is a lehetőségekhez mérten stabilizálja, illetve maximalizálja, miközben szem előtt tartja a fenntartható fejlődés alapelveit, a környezetszennyezés megelőzését és a jogi követelményeknek való megfelelést.

Működésünk óta mindvégig a minőségi munkavégzés, a megrendelői igények teljes körű kielégítése iránt vagyunk elkötelezettek, és fontosnak tartjuk, hogy ez a munkatársaink számára is tudatos legyen.

Nagy hangsúlyt fektetünk:

  • Hosszú távú partnerkapcsolatok (beszállítói, megrendelői) kiépítésére, ápolására, lehetőséget biztosítva a folyamatos visszacsatolási lehetőségeknek.
  • A kivitelezés tekintetében a szakszerű és rugalmas munkavégzésre. A megrendelői igényeknek és a feladat megvalósíthatóságának együttes figyelembevételével, illetve saját javaslatok kidolgozásával törekszünk a feladatok szakszerű megoldására.
  • Az újabb, korszerűbb és környezetbarát technológiák bevezetésére és alkalmazása iránti elkötelezettségre.
  • Áttekinthetőségre és belső ellenőrzésre mind az irodai adatkezelés, mind a munkafolyamatokra vonatkozóan.
  • Technológiánk, eszköz- és gépparkunk folyamatos karbantartására, fejlesztésére.
  • Munkatársaink továbbképzési lehetőségeinek biztosítására, a munkakörnyezet javítására, környezettudatos magatartás kialakítására.
  • Folyamatosan keressük és állunk át olyan speciális technológiai megoldásra, melyek az eddig csak nehezen kivitelezhető mélyépítési feladatokra kínálnak megbízható és a napjainkban igen fontos költség-hatékony alternatívát.

Társaságunk az ISO 9001:2008 és az ISO 14001:2005 szabványok szerinti – külső cég által is tanúsított - Integrált Irányítási Rendszert működtet.
Sycons Kft. - Certop ISO9001, Certop ISO14001 minősített rendszer